Onze knowhow

Onze knowhow

Couponing
Gepersonaliseerd in zwart of 4 kleuren, profiteer daarbovenop van de extra troef die de afwerking biedt, voor de verzending en opwaardering van uw kortingsbonnen, exclusieve aanbiedingen, enzovoort.
Dankzij de hyper gepersonaliseerde in kleur komt de juiste coupon bij de juiste persoon terecht, en wordt er meer verkeer en R.O.I. gegenereerd. Profiteer van de alles-in-1 voor nog meer winst dan bij een klassieke zending.

Gepersonaliseerde kaarten
Wij bieden u verschillende oplossingen om uw kaarten op te waarderen en te versturen naar uw klanten. Een eenvoudige aankoopbon om traffic in de winkel te genereren of een exclusieve loyalty-kaart om uw klanten aan u te binden.

Chequeboekje
Wij bieden u volledig gepersonaliseerde chequeboekjes aan, in de rug gelijmd of geniet, met de mogelijkheid om elke soort afwerking toe te voegen.

Kraskaarten
Onze afwerkingsketens zijn voorzien van krasgroepen, waarmee u iets extra kunt toevoegen aan uw documenten: eenvoudige kraskaart voor uw winkelnetwerk, geïntegreerde spelletjes bij uw mailings, gimmick, … Laat uw klanten spelen!

Hyper gepersonaliseerde mailing
Vandaag is het noodzakelijk om anders te redeneren. Van een globale markt, naar een markt doelgericht per klant. Maak gebruik van de 4 kleuren personalisatie om het juiste aanbod te communiceren bij de juiste persoon. Indien gewenst, kunnen wij u begeleiden bij de implementatie van uw hyper gepersonaliseerde campagnes dankzij onze experts in Data, CRM en algoritmen.

Alles-in-1 met coupons
Verzend uw kortingsbonnen op een voordelige wijze naar uw klanten dankzij een alles-in-1 set. Gepersonaliseerd in zwart of 4 kleuren, kies voor een opwaardering om uw klanten nog meer te verleiden.

Alles-in-1
De voordelige oplossing waarmee u sneller en aantrekkelijker kunt communiceren met uw klanten dankzij creatief afwerking (pop-up, loyalty-kaarten, coupons, stickervellen, chequeboekjes, …)

Open zending
Alle voordelen van Alles-in-1 maar met uw catalogus of folder erbovenop. Geen plastic folie meer nodig, noch enveloppen voor de verzending van uw MD-campagnes met verschillende documenten. Wij bundelen alles en verzenden het rechtstreeks met de post. En profiteer ervan om meerwaarde te geven aan uw covers.
Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience. Si vous continuez à utiliser ce site Web, nous supposerons que vous en êtes satisfait.
OK